Wil je een aannemer bedanken voor het afronden van een bouwproject? Of wil je een klusteam bedanken voor het fixen van een klus? Dat kan met een relatiegeschenk voor de bouw dat speciaal voor hen ontwikkeld is.  In deze blog geven wij je tips voor het ultieme bouwgeschenk.

 Geïsoleerde fles

Met een mooie geïsoleerde fles doe je iemand die werkzaam is in de bouw altijd plezier. Want hoe fijn is het om verse koffie van thuis mee te nemen en warm op te drinken op de werkplaats? Ook op een warme zomerdag komt een geïsoleerde fles van pas. Zo kun je er water in bewaren dat gegarandeerd de hele dag ijskoud blijft.

 Sleutelhanger

Een goedkoper maar zeer leuk cadeautje is een sleutelhanger. Want naast dat een sleutelhanger handig is voor aan je sleutelbos, zijn ze ook nog eens heel functioneel. Wat dacht je van een waterpas sleutelhanger? Hiermee kun je snel zien of iets waterpas is. Daarnaast zijn er ook sleutelhangers verkrijgbaar met een led-lichtje.

 Beanie

Een muts komt altijd van pas wanneer je buiten werkt. Vooral tijdens de koude herfst- en wintermaanden is een warme muts onmisbaar. Er zijn veel verschillende mutsen verkrijgbaar, waarvan de beanie het meest geschikt is voor het werken in de bouw.

Beanies zijn namelijk gemaakt van acryl waardoor de muts extra stevig en lekker warm is. Daarnaast is de beanie ook zeer geschikt voor het bedrukken met je bedrijfslogo. Door de hoge opstaande rand van de muts is er een mooi drukoppervlak waarbij uw logo perfect op de beanie past.

 Koelbox

Op zoek naar een zomers relatiegeschenk voor de bouwbranche? Kies dan voor een koelbox in een klein formaat. Deze is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en komt altijd van pas tijdens het lunchen. Kortom, dit cadeau wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger. Het is ook mogelijk om de koelbox te bedrukken met een bedrijfslogo. Door het grote drukoppervlak op de koelbox komt het logo mooi tot zijn recht.

Categorieën: Tips

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *