Klussen thuis of op kantoor is altijd een leuk project. Niets is fijner om van je vrienden, familie en zelfs klanten complimenten te krijgen over je huis dan wel werkplek. Een bekende gezegde is: de eerste indruk bepaald alles. En eigenlijk is de eerste indruk van uw huis of kantoor echt de voordeur. Net als de eerste handdruk bij een kennismaking. Dat zegt ook veel! Maar weet u wat nog een sterkere indruk maakt? Niet 1 mooie voordeur, maar een thema van 1 gevoel en uitstraling, waarbij alle deuren in uw woning of werkplek, dezelfde look en feel hebben. U heeft de keuze uit verschillende materialen en modellen. 

Andere veiligheidsnormen

U kunt kiezen uit hout, aluminium of kunststof, met daarin een variatie van bv glasdelen. Wenst u eerst geïnformeerd te worden omtrent deze keuzes? Dat kan, wij hebben een zeer ervaren team om u de verschillende keuzes toe te lichten. Kiest u voor gebruikersvriendelijk? Ook daarin kunnen wij u ruim begeleiden. Onze deuren voldoen aan de alle veiligheidsnormen. Wij hebben voor ieders smaak en budget een oplossing. Wij kunnen samen op locatie de verschillende oplossingen bespreken en uitwerken. Onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk voordeuren en gaan jaren mee. 

Waarom schuifpuien kopen?

U stelt uzelf de vraag waarom moet u een schuifpui kopen. Wij hebben het antwoordt voor u! Breng uw woonkamer tot leven met onze schuifpuien. Een mooi, makkelijk en goedkoop alternatief om toch het gevoel van buiten, binnen te hebben. Onze schuifpuien zijn voor u de oplossing om uw woonkamer of slaapkamer te verbinden met uw balkon of uw tuin. Bovendien brengt een schuifpui veel licht naar binnen. Dat is fijn zeker voor de donkere maanden. Schuifpuien maken uw interieur zeer sfeervol en warm, zeker voor de wintermaanden. En lekker koel voor de zomermaanden. Met een schuifpui kun je je ruimte regelmatig luchten. Want de schuifpuien gaan helemaal open, maar u kunt ook kiezen voor de optie van kiepen. Dan kunt u de schuifpui open laten, ook al bent u niet thuis. Zo eenvoudig is dat! 

Garantie bieden

Bij het kopen van een onze gebruiksvriendelijke voordeuren wordt er rekening gehouden dat indien een schuifpui of voordeur kapot of beschadigd raakt vanwege weersomstandigheden of andere reden. Geven wij  een gratis schuifpui. Goede service toch? 

Categorieën: Tips

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *