Klik hier als je wilt weten hoe je meer ruimte kan maken in je opslagplaats. Ruimte maken in je opslagplaats is niet altijd even makkelijk, zo moet je je ruimte zo efficiënt mogelijk indelen en zorgen dat je de spullen die je niet meer nodig hebt bijvoorbeeld gaat verkopen.

Maar hoe deel je zo efficiënt mogelijk je plaats van opslag in? Dat is eigenlijk een hele goede vraag. Je wilt zoveel mogelijk dingen op elkaar stapelen en tegen elkaar aan zetten. Op die manier zorg je ervoor dat er niet al te veel vrije ruimte ontstaat tussen de dingen die je opslaat. Als je bijvoorbeeld iets van een kast hebt in je opslagplaats, kun je die gebruiken om spullen in op te bergen, ook dit is weer iets wat veel ruimte kan gaan besparen. Verder moet je kijken hoe je alles zo dicht mogelijk op elkaar kan zetten en de ruimte zoveel mogelijk kan benutten waar dat mogelijk is.

De mezzanine vloer van Twinfloor?

Een mezzanine vloer van Twinfloor zou ook een goede oplossing kunnen zijn. Deze vloer zorgt eigenlijk voor een hele tweede verdieping. Hoe handig is het wel niet als je je tweede verdieping ineens hebt? Je hebt dan eigenlijk je ruimte gelijk verdubbeld. Nu is het wel zo dat zo’n vloer wat kost en een investering is. En dat is natuurlijk wel iets wat je er voor over moet hebben. Maar ik kan je wel garanderen dat zo’n vloer goedkoper is dan nog een hele extra opslag ruimte huren. Je krijgt letterlijk dubbel zo veel ruimte voor een veel mindere prijs dan dat je een nieuwe opslagruimte erbij moet regelen. Dat klinkt toch echt als een deal die je niet wil missen? Laat deze kans dan ook niet gaan en neem het in ieder geval in overweging.

Of ga je je spullen liever verkopen?

Je zou je spullen natuurlijk ook kunnen verkopen, dat is ook een goede optie. Als je minder dingen hebt om op slaan, dan heb je automatisch natuurlijk ook gelijk een stuk meer ruimte over om te kunnen gebruiken wat dus perfect is. Alleen dan moet je het wel kunnen veroorloven om dus de spullen te verkopen die je op dat moment in de opslag hebt. En dat is niet iets wat iedereen zich gelijk kan veroorloven wanneer het nodig is. De meeste mensen die extra opslag nodig hebben, hebben dit nodig om de groei die hun bedrijf ervaart.

 

Categorieën: Tips

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *