Misschien is uw bedrijf op een relatief korte termijn enorm hard gegroeid of u heeft te maken gekregen met een fusie, waardoor er meerdere magazijnen samen worden gevoegd tot een centraal magazijn in het land. In beide gevallen heeft u snel behoefte aan extra ruimte voor de opslag van goederen of producten. U profiteert op een relatief korte termijn van veel extra ruimte met een verdiepingsvloer. U voorkomt hierdoor ook nog eens hoge kosten die u anders kwijt gaat zijn aan het huren van een tweede magazijn.

Een verdiepingsvloer voor een magazijn

Een van de meest voorkomende situaties, is dat ondernemers snel te maken krijgen met een te klein magazijn. En laten we eerlijk zijn, het bouwen van een gloednieuw magazijn brengt gigantische kosten met zich mee. Kies daarom voor een extra verdiepingsvloer voor een magazijn. Er wordt altijd een erg uitvoerige berekening voor u gemaakt, zodat u zeker weet dat de vloer veilig is om over te lopen door uw logistiek personeel.

Een verdiepingsvloer voor een kantoor

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u op zoek bent naar een extra verdiepingsvloer voor een kantoor. Op deze manier zorgt u eenvoudig en snel voor extra werkruimte en zijn er binnen een mum van tijd nieuwe werkplekken neergezet. En daar pluk u de vruchten van. Dankzij een statisch berekeningsprogramma kan een uiterst gecompliceerde projecten statisch worden berekend in een korte tijd. Dit zorgt voor een erg goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een verdiepingsvloer voor een showroom

Ten slotte wordt een verdiepingsvloer ook regelmatig gekozen voor een showroom. Kies er dan wel voor om dit te laten installeren door een specialist zoals Noordrek. Er wordt altijd erg uitgebreid met u meegedacht en u kunt vertrouwen op een advies op maat. Het is hierdoor zelfs mogelijk om twee of drie extra verdiepingen te laten bouwen. U maakt daardoor altijd maximaal gebruik van de ruimte die u hebt en bent hierdoor klaar voor groeiplannen in de toekomst.

Categorie├źn: Tips

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *