Ben je bezig met een groot infrastructureel project? Of organiseer je een evenement? Moet je hiervoor werkzaamheden verrichten met zware machines op een kwetsbare of zachte ondergrond? Rijplaten huren is dan een ideale oplossing. Hierdoor is het mogelijk om met de zwaarste machines over elke ondergrond te rijden. Rijplaten zorgen ervoor dat de voertuigen niet wegzakken. Ook bieden ze bescherming aan reeds aangelegde wegen en fietspaden. Door de grote oppervlakte van de platen, wordt de druk goed verdeeld. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond minimaal wordt belast. De platen worden vaak gebruikt bij evenementen, landbouw werkzaamheden, infrastructuur projecten, maar ook bij kilometers lange tijdelijke wegen in de energiesector.

Rijplaten huren bij een deskundige partij

Zorg ervoor dat je de platen huurt bij een partij die hier ruime ervaring mee heeft. Een deskundige partij weet immers precies hoe je de platen moet plaatsen. Vaak leveren zij de platen door heel Nederland en brengen deze naar de gewenste locatie. Zij plaatsen ze vervolgens snel en vakkundig en zorgen voor een goed werkbaar terrein.

Een professionele partij zorgt voor een snelle levering op locatie en levert tevens mooie, rechte platen. Vaak leveren ze zowel aan particulieren als aan grote internationale ondernemingen in de sectoren bouw, nutsvoorzieningen, elektriciteit en petrochemie en evenementen. Kies je voor een partij met ruime ervaring dan zorgen zij voor het tijdig en veilig opleveren van jouw project.

Stalen en kunststof rijplaten huren

Je kunt zowel stalen als kunststof rijplaten huren. Stalen rijplaten zijn geschikt voor zware belasting, zoals vrachtwagens, graafmachines of hijskranen. Doordat er minder rolweerstand is, verbruiken de wagens minder energie tijdens het transport. Bovendien is staal 100% recyclebaar. Het is hierdoor een duurzame grondstof. 

Kunststof rijplaten hebben een licht gewicht, maar een enorme draagkracht. Het materiaal is flexibel, vorstbestendig en roest niet. Het is verstandig om goed uit te zoeken welke platen voor jouw project het meest geschikt zijn. Zowel de kunststof als de stalen rijplaten kun je huren in alle diktes, breedtes en lengtes. Ze worden dan ook in verschillende situaties gebruikt. En elke situatie vraagt weer om een ander formaat. 

De platen worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, evenemententerreinen of als tijdelijke parkeerplaatsen. Ook zijn rijplaten geschikt om tijdelijke toegangswegen aan te leggen naar bouwplaatsen die op afstand liggen van het openbare wegennetwerk. Wil je rijplaten huren voor het berijdbaar maken van een zachte ondergrond zoals gras of onverharde wegen? Wil je jouw projectterrein optimaal bereikbaar én berijdbaar maken? Rijplaten huren bij een professionele partij zoals VM-group is dan altijd een goed idee.

Categorieën: Tips

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *