Als uw bedrijf groeit, kan het al snel te klein worden. Uw magazijn of bedrijfspand kan dan niet meer voldoen aan al uw opslagbehoeften. Dit kan resulteren in een gebrek aan opslagcapaciteit en onvolledige voorraad, wat leidt tot onnodige kosten. Gelukkig is er een oplossing: een tussenvloer.

Het plaatsen van een tussenvloer is een simpele en efficiënte oplossing om meer ruimte te creëren. Dit type vloer is een zelfdragende staalconstructie die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd. In deze blogpost vertellen we u waarom u een tussenvloer zou moeten overwegen en hoe deze uw bedrijf kan helpen groeien.

Toenemende opslagcapaciteit

Het plaatsen van een tussenvloer in uw bedrijfspand is niet moeilijk. De installatie kan binnen enkele dagen gedaan worden en is relatief goedkoop. Met een tussenvloer kunt u niet alleen extra opslagruimte creëren, maar ook uw huidige magazijn of bedrijfspand optimaliseren. U kunt bijvoorbeeld ruimte creëren voor nieuwe machines of processen, zonder te hoeven verhuizen naar een groter pand. Met een tussenvloer kunt u ook een aparte ruimte maken voor extra personeel, zoals een kantoor of vergaderruimte. Zo kunt u uw bedrijf efficiënter maken en dus tijd en geld besparen.

Flexibiliteit en maatwerk

Een tussenvloer is een op maat gemaakte oplossing. De experts kunnen een vloer ontwerpen die volledig past bij de behoeften en het formaat van uw bedrijf. Dit betekent dat er geen enkele ruimte wordt verspild en dat u de vloer volledig kunt personaliseren. Veel bedrijven kiezen voor een tweede verdieping boven de bestaande vloer, maar er zijn ook andere opties. Zo kan een tussenvloer ook onder de bestaande vloer worden geplaatst, of tussen de twee verdiepingen in.

Structurele sterkte en veiligheid

Een tussenvloer is zo sterk als een gewone verdiepingsvloer. Het wordt gemaakt van staal, beton of hout en wordt geïnstalleerd op een frame van stalen balken. Dit betekent dat de vloer over hoge capaciteit en veel structuursterkte beschikt, waardoor het grootste gewicht veilig in het magazijn of bedrijfspand kan worden opgeslagen. Het is ook veilig, getest en gekeurd volgens de laatste normen en regelgeving, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid op het werk.

Kostenbesparend

Het plaatsen van een tussenvloer is een geweldige manier om de kosten te besparen die gepaard gaan met het verhuizen naar een groter pand. Het is een investering in de toekomst van uw bedrijf tegen een fractie van de kosten van een verhuizing. Een tussenvloer is gemakkelijk te demonteren en kan ook worden meegenomen naar een nieuw pand. Als uw bedrijf de huidige ruimte ontgroeit, kunt u de vloer eenvoudig uit elkaar halen en op een nieuwe locatie weer installeren.

 

Het plaatsen van een tussenvloer in uw bedrijfspand is een slimme en kosteneffectieve manier om ruimte te creëren. Het kan uw bedrijf helpen efficiënter te werken, de opslagruimte te maximaliseren en de kosten van verhuizingen te verminderen. Het is een op maat gemaakte oplossing waarmee u uw bedrijf kunt optimaliseren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Als u wilt groeien zonder uw huidige locatie te verlaten, is een tussenvloer van Nolte Mezzanine precies wat u nodig hebt!

Categorieën: Tips